Strukturált vízzel a gyerekek vitalitásáért!

Hogyan fogja gyermeked a Nature’s Design üvegtermékek segítségével cukros üdítők helyett inkább a vizet választani?*

Gyermekeink vízfogyasztása sokkal lényegesebb, mint azt elsőre gondolnánk!

*Vásárlóink visszajelzése szerint

Vitalitás

Hidratáltság

Kiegyensúlyozottság

Mi a baj a cukros üdítőkkel?

Mindannyian szeretnénk, hogy gyermekünk egészséges, kiegyensúlyott, harmóniával teli lehessen. Ezt azonban egyre nehezebb megteremteni…

Tudtad, hogy a gyerekek 25-30 százalékának pszichés gondjai vannak, és ezen a jelenlegi helyzet még tovább ront?
(forrás: Dr. Sófi Gyula- Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet)

Ezen nem segít az sem, hogy a gyerekek jó része cukros üdítőket fogyaszt. Van olyan üdítőital, amelyben a cukormennyiség 10 kockacukornak felel meg.

A túlzott cukorbevitel hosszú távon egészségügyi- viselkedésbeli- tanulásbeli problémákhoz vezethet.

A mi felelősségünk szülőként, hogy mivel itatjuk gyermekeinket.

A gyerekek 20%-a egy csepp vizet sem ivott

Bizonyára sokan tudjuk, hogy a gyerekeknek egész évben sok vizet kell inniuk, hogy egészségesek, hidratáltak és aktívak maradjanak. Most egy olyan friss, amerikai kutatást hoztunk, mely megdöbbentő számokat eredményezett, és sok szülő számára tanulságos lehet.
Egy napon keresztül figyelték a gyerekeket, melyből az derült ki, hogy a gyerekek 20%-a egy csepp vizet sem ivott a vizsgált nap folyamán.

„Ez nem azt jelenti, hogy más napokon nem isznak vizet, de azt gondolom, az, hogy ezen az adott napon minden ötödik gyerek nem ivott vizet, eléggé meglepő ”

Asher Rosinger

a Pennsylvania Állami Egyetem Vízügyi, Egészségügyi és Táplálkozási Laboratóriumának igazgatója

A vízhiány hatása a gyerekekre

Ez a vízhiány mélyen kihathat a gyermekekre. Hozzájárul az elhízáshoz, befolyásolja az iskolai teljesítményüket, és más egészségtelen szokásokhoz vezethet.

A CDC amerikai betegségkutató központ szerint a vízfogyasztás kulcsfontosságú az egészség megőrzésében, a hidratálásban és az egészséges testsúly kezelésében.

Gondolhatjuk, hogy ez nem csak Amerikában probléma, de Magyarországon sem jobb a helyzet, mert itthon is nő a cukorbetegséggel és túlsúllyal küzdő gyermekek száma.

„Az enyhe kiszáradás olyan tünetekhez vezet, mint a fáradtság, fejfájás és gyenge állóképesség. Hosszabb távon, a krónikus folyadékhiány befolyásolja a veséket, a májat, az agyat, és székrekedéshez vezethet, ami nagyon problematikus lehet."

Miért nem isznak a gyerekek vizet?

Egyrészt sok gyermek számára egyszerűen vonzóbb a cukros ürítők, energiaitalok fogyasztása. Másrészt a csapvíz hozzáférhetősége korlátozott, tömegközlekedésen, vagy akár egy tanórán nem tudnak meginni egy pohár vizet.

Sok gyereknek egyszerűen nem ízlik az íze, ezért inkább nem isznak belőle. Ezért is szoktuk ajánlani a strukturált vizet, amit visszajelzések szerint finomabbnak éreznek a gyerekek, így automatikusan többet isznak belőle

De mi az a strukturált víz és miért jó?

A strukturált víz fogalmát Dr. Masaru Emoto japán tudós, világhírű víz-szakértő kutatásainak köszönhetjük. A strukturált víz olyan szerkezettel rendelkező víz, amely könnyebben szívódik fel a sejtekben, ezáltal az ilyen típusú víz oxigén-szállítása a szervezet számára hatékonyabb.

Kutatásai során arra jött rá, hogy a víz befogadja és megtartja a különböző információkat. Lefényképezte a vízkristályokat, ezzel igazolva, hogy pl. a zene és a szavak hogyan változtatják meg a szerkezetüket.
1999-ben jelent meg könyve A víz üzenetei címmel, melyet azóta már 20 nyelvre lefordítottak, és több millió példányban jelentették meg.

Hogyan állítanak elő strukturált vizet a Nature’s Design üvegtermékek?

A palack formavilága az aranymetszés szabályait tükrözi, melynek köszönhetően rövid idő alatt strukturált vizet hoz létre.

A szerkezet- változásról az Emoto által kifejlesztett eljárással készült fotók már 3 perc után megmutatják a változást.

Mi a megoldás? Hogyan jutassuk gyermekünket megfelelő mennyiségű (és minőségű) vízhez?

Mindig készítsünk az ágyuk mellé egy pohár vizet. A kisebb kezeknek zömök, ergonómiailag megfelelő poharat ajánlunk. (Lásd csomagunkban).

Ha útnak indulnak iskolába vagy edzésre, akkor mindig legyen a táskájukba bekészítve egy palack víz. Palack vásárlásánál vegyük figyelembe, hogy strapabíró és sterilizálható legyen, és az sem baj, ha környezettudatosság jegyében készült.

A víz legyen az egyetlen lehetőség. Ne tartsunk otthon cukros üdítőket. Szerezzünk be olyan eszközöket, mely javíthatja a normál csapvíz minőségét és élvezeti értékét, pl. víztisztítót, strukturált víz készítő üvegtermékeket.

Biztosíts gyermeked, unokád számára finom, strukturált vizet, melyet szívesebben fogyaszthatnak! Válassz csomagjaink közül életkornak megfelelően: Kamaszok számára Ökopalackot, kisebbeknek Fauna és Flora pohárszettet, melyből öröm lesz a vízivás! Mindkét termékhez ajándék könyv jár!

5 ok, ami miatt a legtöbben rendelnek gyermekük számára

Ajánljuk olyan szülőknek, akik szeretnék, hogy gyermekük közérzete, vitalitása javuljon, illetve szeretnék megszerettetni a vizet velük.

Válassz csomagjaink közül életkornak megfelelően!