Gyerekek alkottak a tisztább Földért

Hulladékból hasznosat

A Thank you ökopalack, Kincseink: a Föld és a Víz címmel kreatív pályázatot hirdetett általános iskolás gyerekek részére. A pályázat célja az volt, hogy felhívja a fiatal generáció figyelmét a környezettudatosságra és az újrahasznosítás fontosságára. A gyerekek egy igazán izgalmas feladatot kaptak: dísz-, használati- vagy játéktárgyat kellett PET palackból készíteniük. Sziporkázó ötletekből nem volt hiány, sorra futottak be a pályaművek az ország minden részéből, az első osztályos kisiskolásoktól egészen a nyolcadikos kamaszokig.

Óriási részvétel – lelkes gyerekek

A Föld Napjára, azaz április 22-re kitűzött beérkezési határidőig közel 100 pályamű érkezett be, melyek elkészítésében mintegy 2000 gyerek vett részt! A gyerekek fantáziája valóban kifogyhatatlan volt: készítettek tutajt, házikót, templomot, repülőt, madáretetőt, állatfigurákat, virágokat és még számtalan érdekes és hasznos tárgyat – természetesen mindet PET palack felhasználásával.

Vásárolj most 10%-kal olcsóbban!

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi küldünk egy azonnali, webáruházunkban beváltható, 10%-os vásárlási kedvezményre jogosító kupont!

A kupon akciós termékekre nem érvényes és viszonteladóinknál nem váltható be.

Kérem a 10%-os kuponom:

Értékes nyeremények

Sok pályázó számolt be arról: úgy érezték, már az alkotás öröme által is nyertek!

Ha azonban ez mégsem lenne elég, a Thank you ökopalack is felajánlott két különleges díjat a pályázóknak. Az első, a szakmai zsűri díja: egy 1 évre elegendő, technika órához szükséges alapanyag-eszköz csomag. A zsűri tagjai Kump Edina, a Hulladékmentes.hu tulajdonosa, környezetkutató, hulladékcsökkentési szakértő, valamint Ferling Szonja grafikus és Bernschütz Judit pedagógus.

Nyeremény ökopalackA szakmai díjon túl, egy közönségdíj teszi még izgalmasabbá a versenyt. A pályamunkákra ugyanis a pályázat online felületén keresztül szavazni is lehet. A legtöbb szavazatot elérő osztály minden tagja 1-1 értékes Thank you ökopalackkal lesz gazdagabb, melyből a felkészítő tanárok között is kisorsolásunk egyet!

Szavazz és nyerj TE is!

Sőt, a szavazók számára is tartogatunk nyereményt, szintén egy Thank you ökopalack kerül kisorsolásra közöttük. Érdemes tehát megtekinteni a gyerekek alkotásait és szavazni. Hiszen egy kis szerencsével, szavazatunkat most akár ökopalackra válthatjuk!

A pályázat szavazófelülete ide kattintva érhető el!

Kincseink: a Föld és a Víz elnevezésű pályázatunk lezárult!
A szavazók között kisorsolt díj (1 db 0.5 l-es Thank you ökopalack) nyertese: Séra Istvánné