Strukturált víz útközben is!

A svájci Nature’s Design Thank you öko palack termékcsaládja nem csak azért különleges, mert a palackok minden egyes része 100%-ig természetes és lebomló anyagokból készül, hanem azért is, mert az üvegkulacsok strukturált vizet állítanak elő.

Mi az a strukturált víz?

A strukturált víz vagy más néven rendezett kristályszerkezetű víz, a víz természetes, eredeti állapota. A strukturált víz kristályszerkezete leginkább egy szép hópehelyhez hasonlít, amely teljes, hatos (hexagonális) szerkezetet alkot. Ilyen élő, természetes víz csörgedezik a hegyi patakokban és forrásokban, mely cseppet sem hasonlít a városi ember csapból folyó ivóvizéhez. Íze is teljesen más: lágy és természetes, amely éltető energiával tölt fel.  A különbség annyi, mint aközött a két gyümölcs között, melyek közül az egyiket vegyszerekkel kezeltek, tömegtermelésben „állítottak elő”, majd hosszan utaztattak vagy amely a természet gondviselésére bízva növekedett a saját természetes ritmusában.

Élő víz

Vásárolj most 10%-kal olcsóbban!

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi küldünk egy azonnali, webáruházunkban beváltható, 10%-os vásárlási kedvezményre jogosító kupont!

A kupon akciós termékekre nem érvényes és viszonteladóinknál nem váltható be.

Adatkezelési Tájékoztató
Aranymetszés - napraforgó

Hogyan állít elő strukturált vizet az ökopalack?

A Thank you ökopalack formája és anyaga a természettel teljes összhangot alkot. Ennek köszönheti azt a tudományosan is bizonyított tulajdonságát, hogy a beletöltött víz kristályszerkezetét rendezi, azaz strukturált vizet hoz létre.

Formája az aranymetszés arányai alapján jött létre, ezt mutatja hullámos kialakítása. Az aranymetszés arányait már az ókor óta a természet rendezőelvének tekintik, mely megjelenik a növények, az állatok és az emberi test arányaiban. Ezért a művészek és építészek is előszeretettel alkalmazzák műveik megalkotásakor, hiszen ahogy Albert Einstein is fogalmazott: „Az aranymetszés olyan arány, amely a rossz létrejöttét megnehezíti, a jóét pedig megkönnyíti.”

Mi erre a bizonyíték?

Dr. Masaru Emoto japán tudós dolgozta ki a vízkristály-fényképészeti eljárás folyamatát, melynek során lefagyasztva és mikroszkóppal felnagyítva fotózta le a víz kristályszerkezetét. Számos könyvében ismertette és mutatta be több évtizedes, világhírű kutatásait, melyek során megállapította, hogy a külső körülmények (szavak, gondolatok, vizuális és hanghatások stb.) képesek pozitív vagy negatív irányba változtatni a víz kristályszerkezetét.

A Nature’s Design üveg- és porcelántermékeit is alávetették az Emoto által kidolgozott laborvizsgálatoknak. A vizsgálatok a svájci Uttigenben, Ernst F. Braun és Emoto tanítványa, Sarah Steinmann laborjában készültek.

A laborvizsgálatok tanúsítványai – az ökopalackokban képződött vízkristályfotókkal – az alábbiakban láthatók:

Ha szeretnéd megvásárolni valamely ökopalackot webáruházunkban, kattints annak vízkristályfotójára!

Szólj hozzá!