„A víz semmi, ha nem tudod, mit jelent a hiánya. És az még nem élet, ha nem halsz szomjan.”
- Antoine de Saint - Exupéry

Vízfogyasztási szokásaink, nagyban befolyásolhatják vitalitásunkat és testünk külső- belső állapotát.

Ha a nap folyamán kevés vizet fogyasztunk, az enyhe kiszáradást okozhat, amelynek tünetei lehetnek a fejfájás, fáradtság és gyenge állóképesség.

Mi történhet még, ha dehitradtáltak vagyunk? A szervezetünk először a bőrünktől – amely a test külső védelmi vonala- vonja el a vizet, hogy a szerveket épségben tartsa, így bőrünk elváltozásai is a vízhiányra utalhatnak. 

Miért fontos a víz?

Testünk számára a levegő után a víz a második nélkülözhetetlen szükséglet.

Egy felnőtt szervezetének körülbelül 70%-a víz. Ahhoz, hogy folyadékháztartásunkat megfelelő szinten megőrizzük, folyamatosan pótolni kell a folyadékot, amely izzadással, légzéssel, anyagcserével kerül ki a testünkből.

Ha ez nem történik meg, dehidratáció következik be.

Észrevetted már, hogy ha nem iszol eleget, ingerültebb és fáradékonyabb vagy?

Ez azért van, mert már alacsony mértékű (kb. 2% vízvesztés) is jelentős negatív hatással van ránk: csökkenhet fizikai- és szellemi teljesítőképességünk, fejfájás jelentkezhet.

Sokaknál bukkannak fel ezek a tünetek, anélkül, hogy tudnák, hogy ezek testük jelzései a kiszáradás miatt.

Vízszükségletünk elsősorban testsúlyunktól és a külső környezeti hatásoktól (pl. hőmérséklettől) függ, de általánosságban elmondható, hogy egy felnőtt számára legalább napi 2 liter víz bevitele ajánlott.
Ez a szám nyáron – a verejtékezés miatt – felmehet akár 4 literre is.

Fontos tudni, hogy a víz a szervezet működéséhez elengedhetetlen oldott ásványi anyagokat tartalmaz, ilyen például a kalcium, magnézium, nátrium, épp ezért fontos, hogy vizet igyunk cukros üdítők helyett, hiszen egészségünknek leginkább ezzel teszünk jót.

Összefoglalva: a víz a legmegfelelőbb és legszükségesebb folyadék számunkra!

Mi történhet, ha az Ökopalackot használod?

Sokan azért isznak kevesebb vizet, mert a mindennapokban hozzászoktak a cukros üdítők, kávé, tea, alkoholos és energiaitalok fogyasztásának élvezetéhez.

Ezen folyadékok bevitele viszont nem helyettesíti a szükséges tiszta ivóvíz mennyiséget, sokkal inkább terheli, megdolgoztatja a szervezetet, éppen úgy, mint egy finom, de nehéz étel.

Az eddigi tapasztalatok eddig kivétel nélkül arról számoltak be, hogy az Ökopalack használatának beépítésével a mindennapokban, érzékelhetően megnőtt a használók vízfogyasztása.

Miért lehetséges ez?

Egyrészt az ökopalack segítségével tudjuk mérni, a napi elfogyasztott vízmennyiségünket, így kevésbé fordul elő, hogy elfelejtünk vizet inni.

Az ökopalack, a benne tárolt vízben egy szerkezeti változást hoz létre, ún. strukturált vizet állít elő, és ez a víz – a visszajelzések szerint- sokkal finomabb, és jobban itatja magát.

Mivel a palack – ellentétben az otthon vagy a munkahelyen használt poharakkal – egy személyes tárgy, így a fókuszunk többször rá és ezáltal a vízre is irányul, a folyadékfogyasztás automatikusan eszükbe jut.

A másik nagy előnye, hogy mérete miatt –szinte bármilyen- táskában elfér, így bárhol friss, jó ízű vízhez juthatsz.

Mi az a strukturált víz, és az miért jó Nekem?

A strukturált víz fogalmát Dr. Masaru Emoto japán tudós, világhírű víz-szakértő kutatásainak köszönhetjük. A strukturált víz olyan szerkezettel rendelkező víz, amely könnyebben szívódik fel a sejtekben, ezáltal az ilyen típusú víz oxigén-szállítása a szervezet számára hatékonyabb.

Kutatásai során arra jött rá, hogy a víz befogadja és megtartja a különböző információkat. Lefényképezte a vízkristályokat, ezzel igazolva, hogy pl. a zene és a szavak hogyan változtatják meg a szerkezetüket. 1999-ben jelent meg könyve A víz üzenetei címmel, melyet azóta már 20 nyelvre lefordítottak, és több millió példányban jelentették meg.

Miért jó a strukturált víz?

A szervezet számára az a megfelelőbb víz, mely olyan szerkezettel rendelkezik, ami leginkább hasonlít a testfolyadékok szerkezetéhez.
Ez azért fontos, mert ebben az esetben nem jár energiatöbblettel befogadnia és felhasználnia a vizet.

Ezáltal nő a szervezet hidratáltsága, ami csökkentheti az öregedés mértékét, segítségével könnyebben szívódhatnak fel a gyógyszerek és vitaminok, illetve segítheti a méreganyagok távozását.

Hogyan állít elő strukturált vizet az Ökopalack?

A palack formavilága az aranymetszés szabályait tükrözi, melynek köszönhetően rövid idő alatt strukturált vizet hoz létre.

A szerkezet- változásról az Emoto által kifejlesztett eljárással készült fotók már 3 perc után megmutatják a változást.

Az üveg alján az Élet virága szimbólum található, ami a Teremtés mintájaként ismert, a létezés és az energia egyetemes szimbóluma.

Ennek az információnak az átadására hivatott a palack, ugyanis Emoto kutatási alapján a víz reagál a képi információkra is.

Az Élet virága szimbólum fehér színű, amely színhez a nyitottságot, az őszinteséget, ártatlanságot társítják.

Kiknek ajánljuk?

Akik szeretnének még inkább odafigyelni a megfelelő folyadékbevitelükre

Ha úgy érzed, hogy szeretnél tenni az egészségedért, azáltal, hogy megfelelő mennyiségű- és minőségű vizet iszol, akkor az Ökopalack jó társad lehet ebben. Visszajelzések alapján az ökopalackban lévő víz lágyságának, selymesebb ízének köszönhetően kellemesen finom, ezért „itatja” magát, elősegítve, hogy biztosan eleget fogyassz belőle.

Akik fontosnak tartják, hogy környezetbarát termékeket használjanak

Kiemelten fontosnak tartod bolygónk védelmét? Az ökopalackkal sokat tehetsz érte, ugyanis Európai Uniós fenntarthatósági díjjal jutalmazott 100%-ig környezetbarát üvegpalack. Minden egyes része újrahasznosított, az alkatrészek komposztálhatók, az üveg végtelenszer újrahasznosítható, pótalkatrészek vásárolhatóak hozzá.

Akik rendszeresen hordanak magukkal innivalót, és műanyagpalack helyett keresnek alternatívát

Általában szeretünk magunkkal vinni vizet, főleg, ha kirándulunk vagy sportolunk, de legtöbbünk a munkába is visz magával folyadékot. Tudjuk, hogy nem szerencsés műanyag palackot használni, épp ezért szükség van valamilyen szimpatikus, ugyanakkor hosszú élettartamú alternatívára.

Akik szerettükről szeretnének gondoskodni azzal, hogy megajándékozzák egy Ökopalackkal

Rossz érzéssel tölt el, hogy szeretted nem fordít kellő figyelmet a folyadékbevitelre? Rendszeresen fáradt vagy fáj a feje? Ezek annak a jelei lehetnek, hogy nem iszik eleget, vagy éppen nem megfelelő minőségű folyadékot fogyaszt. Ha gondoskodni szeretnél róla, ajándékozd meg egy Ökopalackkal, és könnyen azt veheti észre, hogy energikusabb, élettel telibb, pusztán attól, hogy a strukturált víz vitalizálja szervezetét.

Ez nem a Te palackod, ha:

Egyáltalán nem érdekel az, hogy odafigyelj magadra

Ha úgy érzed, hogy még nem értél meg arra, hogy óvd egészséged és szeretettel gondoskodj szervezetedről, akkor nem érdemes megrendelned az Ökopalackot.

Az egész környezettudatosságot butaságnak tartod

Ha azt gondolod, hogy a vizek és az élővilág műanyag-szennyezettsége csupán városi legenda és humbug, és egyáltalán nem érdekel az, hogy harmóniában éljünk a természettel, óvva és tiszteletben tartva azt, nem biztos, hogy „erőltetned kell” az Ökopalackot.

A Nature’s Design szellemiség

A Nature’s Design egy 2007-ben alakult svájci cég. Üveg- és porcelántermékeink világszerte megvásárolhatóak Ázsiától, Afrikán át, Dél-Amerikáig.

Európa 19 országában vagyunk jelen, Magyarországra 2012-ben érkeztünk.

Hisszük, hogy mindenkinek jár a minőségi vízivás.
Vásárlóink tudatos egyének, akik tisztában vannak azzal, hogy igenis tudnak hatni közérzetükre, tesznek testi-lelki egészségükért és képesek ezért felelősséget is vállalni.

Nem hiszünk a tömeggyártásban, hiszen mi emberek is mindannyian egyediek vagyunk.
Épp ezért, termékeink nagy része szájjal fújt és egyedi készítésű.

Rendkívül fontos számunkra a Földünk védelme, tudjuk, hogy nekünk kell tenni azért, hogy a jövő generációinak is megőrizzük.

Thank You termékcsaládunk újrahasznosított anyagokból készül, az üveg végtelenszer újrahasznosítható, ráadásul a csomagolás egyszerű kartonpapír.

Öko palack anyaga és részei

Miért inkább az Ökopalack, mint egy bármilyen trendi palack a netről?

A Thank You Ökopalack minden elemét pótolhatod, ha elveszett, vagy elhasználódott, ezért kapta az Európai Uniótól az év fenntarthatósági díját, tehát évekig jó társad tud lenni.

A műanyaggal ellentétben az üvegpalackunk egy karcolás, sérülés után is remekül használható, az üvegből nem oldódik ki semmilyen anyag.

A trendi fém / műanyag palackokat hogyan tudod vízkőmentesíteni?

Az ökopalackunk tisztítása egyszerű, az üveg könnyen sterilizálható, vízkőmentesíthető anélkül hogy az üveg károsodna.

Használható, fenntartható és évekig hűséges társad lehet.

7 ok, ami miatt a legtöbben megrendelik az Ökopalackot

Vélemények

Olvasd el az első véleményeket az Ökopalackról

"Köszönöm, a palack nagyon bevált! Az ökopalack azért különleges számomra, mert a napi 8-10 órás ülőmunkám mellett nehezebb volt betartanom a megfelelő vízfogyasztást. Reggel leültem a számítógép mellé, néha csak délben keltem fel onnan, majd délután ismét ugyanezt folytattam. Ilyenkor nehéz arra figyelni, hogy eleget igyon az ember. Az ökopalack előtti időszakban is volt bekészítve az asztalra műanyag palackba víz, de ahhoz kevésbé volt kedvem, és nagyon keményen tudatosnak kellett lennem, hogy képes legyek ilyen módszerrel 1,5 liter vizet meginni. Amióta ezt a szerepet az ökopalack tölti be, napi háromszori újratöltés (0,7 literes a palackom) is néha kevés. Oka: nagyon kellemes az íze, a palackot megérinteni is élmény, kellemesen belesimul a kezembe. Most már természetes számomra is a vízfogyasztás. A parafa burkolatot akkor használom, ha utazik velem a palack, kényelmes, esztétikus és biztonságos. Köszönöm, hogy megismertettétek velem! A palack az egészségemre szolgált.”
D. Zsuzsanna
„Nálunk mindenkinek van egy Ökopalackja, amit hord magával- munkába, iskolába. Leginkább azért választottam, mert nem szerettem volna, hogy a gyerekeim cukros üdítőket igyanak az óvodában, iskolában. Viszont, mikor vizet vittek magukkal, rendszeresen visszahozták a nagy részét, egyszerűen csak azért, mert „nem ízlett nekik”. Patthelyzetnek éreztem. Aztán az egyik ismerősöm javasolta az Ökopalackot, ami „csodákat művelt” náluk. Hát, nálunk is. A gyerekeim szerint ez a víz finomabb, és az pedig különösképpen tetszik nekik, hogy a kulacsukkal egyben óvják is a környezetüket.”
Laurencsik Beatrix
édesanya

Mikor és hol tudod használni az Ökopalackot?

● munkahelyeden
● utazás közben, autóban
● kirándulás, túrázás közben
● sportoláskor (pl. futás, jóga, pilates)
● otthon, kezed ügyénél tartva
● gyerekeknek iskolában
● egyszóval: bárhol, hiszen méretének köszönhetően szinte bármilyen táskában elfér.

Hogyan juthatok hozzá?

Azt tapasztaljuk, hogy különféle igények merülnek fel az Ökopalackkal kapcsolatban.

Van, aki elsősorban saját magának szeretné, van, aki a párjának is szeretne segíteni a megfelelő vízfogyasztásban, és van, aki az egész családjáról szeretne gondoskodni.

Épp ezért, egyénre szabott csomagokat dolgoztunk ki:

„Többet iszom”

csomag
Ft 14 790 Ft helyett, most 11 900 Ft
 • 1 db 0,7 l-es Ökopalack,
 • 1db tartalék kupak,
 • 1db öko vászonszatyor
 • (+vízfogyasztást segítő füzet hasznos tippekkel)

„Te meg én”

csomag
Ft 26 690 Ft helyett, most 20 900 Ft
 • 2 db 0,7 l-es Ökopalack,
 • 1db tartalék kupak,
 • 1db öko vászonszatyor
 • (+vízfogyasztást segítő füzet hasznos tippekkel)

„Vitalizálom a családom”

csomag
Ft 39 390 Ft helyett, most 30 900 Ft (+ ingyenes szállítás)
 • 2 db 0,7 l-es Ökopalack,
 • 1 db 0,5 l-es rajzolható, színezhető gyermek Ökopalack,
 • 1db tartalék kupak,
 • 1db öko vászonszatyor
 • (+vízfogyasztást segítő füzet hasznos tippekkel)